EMACHINES LAPTOP SZERVIZ ÉS EMACHINES NOTEBOOK JAVÍTÁS SZERVIZÜNKBEN

Laptop szervizünkben vállaljuk eMachines laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását. A tartós, szakszerű laptop javításhoz elengedhetetlen ipari felszereléssel, nem csak weboldalainkon, hanem valóban rendelkezünk. (lásd képeinkenfacebook oldalunkon, vagy személyesen nálunk).

További előnyeink:

 • Bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.
 • Technikai hátterünknek köszönhetően szervizünk alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségű eMmachines vagy más laptopok javítását, karbantartását is elvégezze. Előnyt jelenthet ez nagyobb parkkal rendelkező vállalatok, vagy karbantartást végző szolgáltatók számára.
 • Nem másokkal vagy szabadúszó “vállalkozókkal” javíttatunk, hanem saját, felszerelt elektronikai laborunkban, szakszerűen orvosoljuk többek közöttt eMachines laptopok hibáit.

Személyesen jelenleg Budapesti laptop szervizünkben fogadjuk a meghibásodott laptopokat, notebookokat:  Dél-Pesten.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

eMachines Laptopok bevizsgálása laptop szervizünkben        eMachines Laptop alaplap bevizsgálása, javítást megelöző hibakeresés.        LaptopGurunál a laptopokat dobozokban tároljuk, így véletlenül sem érhti sérülés őket!

 • eMachines Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. eMachines és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Burkolati elemek, eMachines alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • eMachines laptop billentyűzetek cseréje
 • Egyéb eMachines alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD)
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – eMachines laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)

Összetettebb, elektronikai jellegű eMachines laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

eMachines Notebook, Laptop alaplapok szakszerű javítás, profi ipari szerszámokkal, Gyorsan, Garanciával.        eMachines Laptop , Notebook Alaplap javítás szervizeinkben        eMachines Laptop alaplap javítás

 • eMachines laptop alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl. hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása


Mi történik nálunk eMachines laptopoddal? Azaz hogyan dolgozunk?

eMachines notebookok javítása akár a helyszínen

Ha eMachines laptopod meghibásodott, és szeretnéd minél hamarabb ismét használni, hozd el a Laptopguru budapesti laptopszervizébe. A kisebb hibák orvoslását akár a helyszínen megvárhatod, így kevesebb, mint egy nap múlva birtokba veheted megújult géped.

A komolyabb hibák esetén is rövid határidővel dolgozunk: mindössze néhány munkanapra van szükségünk.

eMachines laptopod bevizsgálása nálunk mindig ingyenes

Ha elhozod hozzánk meghibásodott eMachines laptopodat, először is bevizsgáljuk, hogy megállapíthassuk, várhatóan mennyi időt vesz igénybe a javítás, és mennyibe kerül majd. Ez a bevizsgálás nálunk mindig ingyenes, akkor is, ha végül nem kéred a javítást – nincsenek apró betűk.

Eszközparkunkat profi szerszámokból alakítottuk ki

Az eMachines és más márkájú notebookok javítását kizárólag neves cégek megbízható eszközeivel végezzük, ugyanis tapasztalataink alapján valódi eredmény csak ezekkel érhető el. Silány minőségű utánzatokat nem használunk, csak ismert márkák (Hakko, Ersa, Miyachi, Weller, LeCroy, Bosch stb.) ipari használatra tervezett szerszámait.

Hozd el meghibásodott eMachines notebookodat budapesti laptopszervizünkbe, és a kisebb hibák kijavítását akár a helyszínen megvárhatod!