MI TÖRTÉNIK NÁLUNK A LAPTOPODDAL? AZAZ HOGYAN DOLGOZUNK?

A képek és videók valóban nálunk készültek! Igy ezek is a LaptopGuru.EU Kft. jogtulajdonát képzik!

 1. Kapcsolatfelvétel – Az ügyfélszolgálaton fogadjuk a bejövő megkereséseket (telefon, email, személyes). Laptopokat is itt vesszük át és adjuk tovább a Szerviznek Ingyenes Bevizsgálásra.


  Laptopok biztonságban a dobozokban
  A szervizben a laptopodat biztonságban, dobozokban tároljuk egészen átadásig!
 2. Valóban Ingyenes Bevizsgálás! – A szervizben  kiderítik, mi az adott laptop hibája. Ha ez megvan, akkor értesítünk és egyeztetünk veled állapotáról, a várható javítási költségekről.
  Fontos – Nálunk, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatot, akkor sem kell a bevizsgálásért fizetned!!!


  A képen Robi végzi az ingyenes bevizsgálást.  

  Ingyenes laptop bevizsgálás. Az egyszerűbb hibákat a szervizben oldjuk meg.
 3. Javítás  – Elfogadott árajánlat esetén a Szerviz megkezdi a laptopod javítását. Az egyszerűbb hibákat a szervizben, míg az összetettebb, áramköri szintű hibákat elektronikai laborunkban orvosoljuk.Profi, ipari szerszámokkal dolgozunk. A kínai utánzatokkal ellentétben, csak ezekkel lehet tartós, minőségi munkát végezni! Eszközparkunkat tudatosan minőségi gyártók termékeiből állítottuk össze (Ersa, Hakko, Weller, Leister, Bosch, LeCroy…).

    A Skynet

    
  Összetettebb, áramköri szintű hibákat a laborban orvosoljuk.
 4. Tesztelés – Minden sikeres Laptop, Notebookjavítást többlépcsős teszt követ szervizünkben. Itt derül ki igazán, hogy megbízhatóan működik-e. Elengedhetetlen laptop javítások után a komolyabb teszt, mert csak így buknak ki a ritkán jelentkező problémák. Komolyabb hibáknál, emiatt sem tudunk irreálisan rövid határidővel laptopokat javítani.Gyártástechnológiai okokból nem minden esetben lehetséges a sikeres javítás, de ez csak javítás, vagy teszt alatt derül ki egyértelműen.

  Természetesen, ha nem javítható, akkor sem kell fizetned semmit!

 5. Elkészült gép – Sikeres teszt után még egy utolsó minőségellenőrzésen esik át (MEO), amelynek során átnézzük, hogy az utolsó csavarig minden visszakerült-e a helyére. Ha ezzel megvagyunk, ügyfélszolgálatunk értesít a javítás elkészültéről és utána laptopodat átveheted szervizeink egyikében.

Megvárható javításoknál, mint például kijelző cseréknél is hasonló a lépéssor, de mindenféleképpen interaktívabb kommunikációval :).