iPhone 6S szerviz

iPhone 6s Szerviz Árak

iPhone 6s kijelző csere: 

 

iPhone 6s kijelző csere

Egyik leggyakoribb eset a készülékhibák közül. A nap folyamán elég sokszor kerül kezünk ügyébe a telefon emiatt hatványozottan nagyobb is a kockázat a leejtésre, ami igen gyakran megesik. Szerencsésebb esetben a kijelző sérülése nélkül megúsztuk az esetet, rosszabb esetben viszont meg tud sérülni. De külső sérülésre utaló nyom nélkül is meghibásodhat.

13 990 Ft


iPhone 6s akkumulátor csere: 

 

iPhone 6s akkumulátor

Ha az akkumulátor gyorsan merül, nem tölthető fel teljesen vagy annak ellenére lekapcsol, hogy a töltöttség jelzés nem adna rá okot (pl 20%) akkor az akkumulátor cserére szorul.

9 990 Ft


iPhone 6S dock (töltő) csatlakozó csere: 

iPhone 6s töltőcsatlakozó

Ha Lightning csatlakozón keresztül szinkronizálás vagy töltés közben rendszertelen kapcsolatmegszakadás tapasztalható, vagy egyáltalán nem működik, esetleg kábeles fejhallgatóval akadnak gondok, akkor a dock csatlakozó hibásodott meg és cserélni kell.

11 990 Ft


iPhone 6S home gomb összekötő szalagkábel cseréje: 

iPhone 6s home flex kábel

A home gomb elektronikája egyedi azonosítót tartalmazz, ami az alaplappal van összekötve. Ez azt jelenti, hogy ha cserélni kell onnantól többé nem fog működni a Touch ID (ujjlenyomat funkció).

9 990 Ft


iPhone 6S bekapcsoló szalagkábel csere: 

iPhone 6s bekapcsológomb flex kábel

Ha egyre erősebb nyomásra van szükség ahhoz, hogy a bekapcsológomb reagáljon, vagy egy idő után egyáltalán nem reagál akkor szalagkábelt cserélni kell. Ez a szalagkábel több funkciót lát el így más hibajelenségekért is felelős lehet.

12 990 Ft


iPhone 6S hátlapi kamera csere: 

iPhone 6s hátlapi kamera

Ha a hátlapi kamera képe homályos, zavaros a felvétel, színhibás vagy egyáltalán nem ad képet se videó se fotó készítésénél, akkor meghibásodott és cserére szorul.

12 990 Ft


iPhone 6S hangerő szabályzó flex csere: 

iPhone 6s bekapcsológomb flex kábel

Ha nehezen működik a hangerőszabályzás a hangerőszabályzógombok megnyomásakor vagy a némító gomb működésével van gond akkor az ezeket összekötő szalagkábel szokott megházasodni és cserére szorul.

12 990 Ft


iPhone 6S előlapi kamera csere: 

iPhone 6s előlapi kamera

Ha az előlapi kamera képe homályos, zavaros a felvétel, színhibás vagy egyáltalán nem ad képet se videó se fotó készítésénél, akkor meghibásodott és cserére szorul.

9 990 Ft


iPhone 6S csengőhangszóró csere: 

iPhone 6s csengőhanszóró

Ha a iPhonunkon videót nézünk, zenét hallgatunk, játszunk, értesítőt kapunk vagy ébresztéskor használjuk, a hangért minden esetben a csengőhangszóró a felelős. Emiatt könnyű beazonosítani ha meghibásodik.

11 990 Ft


iPhone 6S beszédhangszóró csere: 

iPhone 6s beszédhangszóró

A beszédhangszóró felelős a telefonbeszélgetésekor halott hangokért. Ha recseg, nem tiszta, torzul vagy éppen nem halható rajta semmi hívás fogadásakor akkor cserélni kell.

8 990 Ft


iPhone 6S vibramotor csere: 

iPhone 6s vibrátor

Az iPhone rezgéséért külön alkatrész, a vibramotor felel. Ha ez a funkció nem működik, vagy akadozva, véletlenszerűen rezeg, akkor meghibásodott és cserére szorul.

8 990 Ft


A feltüntetett árak bruttó árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák!


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Kosár