iPhone 7 szerviz

iPhone 7 Szerviz Árak

iPhone 7 kijelző csere: 

 

iPhone 7 kijelző csere

Egyik leggyakoribb eset a készülékhibák közül. A nap folyamán elég sokszor kerül kezünk ügyébe a telefon emiatt hatványozottan nagyobb is a kockázat a leejtésre, ami igen gyakran megesik. Szerencsésebb esetben a kijelző sérülése nélkül megúsztuk az esetet, rosszabb esetben viszont meg tud sérülni. De külső sérülésre utaló nyom nélkül is meghibásodhat.

14 990 Ft


iPhone 7 akkumulátor csere: 

 

iPhone 7 akkumulátor

Ha az akkumulátor gyorsan merül, nem tölthető fel teljesen vagy annak ellenére lekapcsol, hogy a töltöttség jelzés nem adna rá okot (pl 20%) akkor az akkumulátor cserére szorul.

9 990 Ft


iPhone 7 dock (töltő) csatlakozó csere: 

iPhone 7 töltőcsatlakozó

Ha Lightning csatlakozón keresztül szinkronizálás vagy töltés közben rendszertelen kapcsolatmegszakadás tapasztalható, vagy egyáltalán nem működik, esetleg kábeles fejhallgatóval akadnak gondok, akkor a dock csatlakozó hibásodott meg és cserélni kell.

12 990 Ft


iPhone 7 home gomb összekötő szalagkábel cseréje: 

iPnone 7 home gomb

A home gomb elektronikája egyedi azonosítót tartalmazz, ami az alaplappal van összekötve. Ez azt jelenti, hogy ha cserélni kell onnantól többé nem fog működni a Touch ID (ujjlenyomat funkció).

14 990 Ft


iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csere: 

iPhone 7 hangerő flex kábel

Ha egyre erősebb nyomásra van szükség ahhoz, hogy a bekapcsológomb reagáljon, vagy egy idő után egyáltalán nem reagál akkor szalagkábelt cserélni kell. Ez a szalagkábel több funkciót lát el így más hibajelenségekért is felelős lehet.

14 990 Ft


iPhone 7 hátlapi kamera csere: 

iPhone 7 hátlapi kamera

Ha a hátlapi kamera képe homályos, zavaros a felvétel, színhibás vagy egyáltalán nem ad képet se videó se fotó készítésénél, akkor meghibásodott és cserére szorul.

14 990 Ft


iPhone 7 hangerő szabályzó flex csere: 

iPhone 7 hangerő flex kábel

Ha nehezen működik a hangerőszabályzás a hangerőszabályzógombok megnyomásakor vagy a némító gomb működésével van gond akkor az ezeket összekötő szalagkábel szokott megházasodni és cserére szorul.

14 990 Ft


iPhone 7 előlapi kamera csere: 

iPhone 7 előlapi kamera

Ha az előlapi kamera képe homályos, zavaros a felvétel, színhibás vagy egyáltalán nem ad képet se videó se fotó készítésénél, akkor meghibásodott és cserére szorul.

14 990 Ft


iPhone 7 csengőhangszóró csere: 

iPhone 7 csengőhangszóró

Ha a iPhonunkon videót nézünk, zenét hallgatunk, játszunk, értesítőt kapunk vagy ébresztéskor használjuk, a hangért minden esetben a csengőhangszóró a felelős. Emiatt könnyű beazonosítani ha meghibásodik.

9 990 Ft


iPhone 7 beszédhangszóró csere: 

iPhone 7 beszédhangszóró

A beszédhangszóró felelős a telefonbeszélgetésekor halott hangokért. Ha recseg, nem tiszta, torzul vagy éppen nem halható rajta semmi hívás fogadásakor akkor cserélni kell.

9 990 Ft


iPhone 7 vibramotor csere: 

iPhone 7 vibramotor

Az iPhone rezgéséért külön alkatrész, a vibramotor felel. Ha ez a funkció nem működik, vagy akadozva, véletlenszerűen rezeg, akkor meghibásodott és cserére szorul.

14 990 Ft


A feltüntetett árak bruttó árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák!


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Kosár