Laptop szerviz

Laptop szerviz reklám

Mi történik nálunk laptopoddal? Ismerd meg, hogyan dolgozunk!

 

1. Kapcsolatfelvétel – Az ügyfélszolgálaton fogadjuk a bejövő megkereséseket (telefon, email, személyes). Laptopokat is itt vesszük át és adjuk tovább a Szerviznek Ingyenes Bevizsgálásra.

A szervizben a laptopodat biztonságban, dobozokban tároljuk egészen átadásig!

2. Valóban Ingyenes Bevizsgálás! – A szervizben kiderítik, mi az adott laptop hibája. Ha ez megvan, akkor értesítünk és egyeztetünk veled állapotáról, a várható javítási költségekről.
Fontos: ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatot, akkor sem kell a bevizsgálásért fizetned!!!
Ingyenes laptop bevizsgálás. Az egyszerűbb hibákat a szervizben oldjuk meg.

3. Javítás – Elfogadott árajánlat esetén a Szerviz megkezdi a laptopod javítását. Az egyszerűbb hibákat a szervizben, míg az összetettebb, áramköri szintű hibákat elektronikai laborunkban orvosoljuk.
Profi, ipari szerszámokkal dolgozunk. A kínai utánzatokkal ellentétben ,csak ezekkel lehet tartós, minőségi munkát végezni! Eszközparkunkat tudatosan minőségi gyártók termékeiből állítottuk össze (Ersa, Hakko, Weller, Leister, Bosch, LeCroy…).

Összetettebb, áramköri szintű hibákat a laborban orvosoljuk.

4. Tesztelés – Minden sikeres Laptop, Notebookjavítást többlépcsős teszt követ szervizünkben. Itt derül ki igazán, hogy megbízhatóan működik-e. Elengedhetetlen laptop javítások után a komolyabb teszt, mert csak így buknak ki a ritkán jelentkező problémák. Komolyabb hibáknál, emiatt sem tudunk irreálisan rövid határidővel laptopokat javítani.
Gyártástechnológiai okokból nem minden esetben lehetséges a sikeres javítás, de ez csak javítás, vagy teszt alatt derül ki egyértelműen.
Természetesen, ha nem javítható, akkor sem kell fizetned semmit!

5. Elkészült gép – Sikeres teszt után még egy utolsó minőségellenőrzésen esik át (MEO), amelynek során átnézzük, hogy az utolsó csavarig minden visszakerült-e a helyére. Ha ezzel megvagyunk, ügyfélszolgálatunk értesít a javítás elkészültéről és utána laptopodat átveheted szervizünkben.
Megvárható javításoknál, mint például kijelző cseréknél is hasonló a lépéssor, de mindenféleképpen interaktívabb kommunikációval :).

Szerviz műhely

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Kosár