Laptop Szerviz, Notebook Szerviz

Z

Ingyenes Laptop Bevizsgálás

Akkor is ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.

Z

9 év tapasztalat

9 éve javítunk kifejezetten laptopokat, áramköri szinten.

Z

Saját elektronikai labor

Ennek köszönhetően a javítások egy része meg is várható.

Mi történik nálunk laptopoddal? Ismerd meg, hogyan dolgozunk!

1. Kapcsolatfelvétel – Az ügyfélszolgálaton fogadjuk a bejövő megkereséseket (telefon, email, személyes). Laptopokat is itt vesszük át és adjuk tovább a Szerviznek Ingyenes Bevizsgálásra.

A szervizben a laptopodat biztonságban, dobozokban tároljuk egészen átadásig!

2. Valóban Ingyenes Bevizsgálás! – A szervizben kiderítik, mi az adott laptop hibája. Ha ez megvan, akkor értesítünk és egyeztetünk veled állapotáról, a várható javítási költségekről.
Fontos: ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatot, akkor sem kell a bevizsgálásért fizetned!!!
Ingyenes laptop bevizsgálás. Az egyszerűbb hibákat a szervizben oldjuk meg.

3. Javítás – Elfogadott árajánlat esetén a Szerviz megkezdi a laptopod javítását. Az egyszerűbb hibákat a szervizben, míg az összetettebb, áramköri szintű hibákat elektronikai laborunkban orvosoljuk.
Profi, ipari szerszámokkal dolgozunk. A kínai utánzatokkal ellentétben ,csak ezekkel lehet tartós, minőségi munkát végezni! Eszközparkunkat tudatosan minőségi gyártók termékeiből állítottuk össze (Ersa, Hakko, Weller, Leister, Bosch, LeCroy…).

Összetettebb, áramköri szintű hibákat a laborban orvosoljuk.

4. Tesztelés – Minden sikeres Laptop, Notebookjavítást többlépcsős teszt követ szervizünkben. Itt derül ki igazán, hogy megbízhatóan működik-e. Elengedhetetlen laptop javítások után a komolyabb teszt, mert csak így buknak ki a ritkán jelentkező problémák. Komolyabb hibáknál, emiatt sem tudunk irreálisan rövid határidővel laptopokat javítani.
Gyártástechnológiai okokból nem minden esetben lehetséges a sikeres javítás, de ez csak javítás, vagy teszt alatt derül ki egyértelműen.
Természetesen, ha nem javítható, akkor sem kell fizetned semmit!

5. Elkészült gép – Sikeres teszt után még egy utolsó minőségellenőrzésen esik át (MEO), amelynek során átnézzük, hogy az utolsó csavarig minden visszakerült-e a helyére. Ha ezzel megvagyunk, ügyfélszolgálatunk értesít a javítás elkészültéről és utána laptopodat átveheted szervizünkben.
Megvárható javításoknál, mint például kijelző cseréknél is hasonló a lépéssor, de mindenféleképpen interaktívabb kommunikációval :).

Gyors, ingyenes bevizsgálás!

Akkor is ingyenes a bevizsgálás, ha nem kéred a javítást, vagy nem javítható a laptopod! Nálunk így nem kell ilyen jellegű, rejtett költségtől tartanod. Egyszerűbb hibáknál a bevizsgálás azonnal, összetettebb hibáknál (hibajelenség alapján nem behatárolható pl.: szoftver/alaplap hibák, véletlenszerűen jelentkező laptop hibák mint vibrálás, “kék halál” stb.) néhány munkanapon belül megtörténik.

A bevizsgálás mindig ingyenes

A laptopot ingyen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk a javításra. A bevizsgálás minden esetben ingyenes! Akkor is, ha végül mégsem fogadod el az ajánlatot, illetve nem építjük be az árát a javítás költségébe sem. Nincsenek apró betűk, sem rejtett költségek.

Profi eszközpark

Szakszerű laptop javítás

Szakszerű laptop javítás

Hiszünk abban, hogy megbízható és pontos munkát kizárólag profi eszközökkel lehet végezni, így eszközparkunkat tudatosan ipari használatra tervezett szerszámokból állítottuk össze (Ersa, Hakko, Weller, Leister, Miyachi, Bosch, LeCroy stb.). Ezekre csupán kívülről hasonlító, silány minőségű kínai utánzatokat nem használunk laptopszervizünkben, hiszen ezekkel eredményes és szakszerű, hosszú távon megbízható laptopjavítást nem lehet végezni.

Milyen javításokat bízhatsz ránk?

Laptop hibák amiken segíthetünk

Laptop hibák amiken segíthetünk

 • Laptop, Notebook Alaplap hiba javítás, áramköri szintig.
 • BGA chipsetek, videó és egyéb speciális tokozású IC cserék
 • Tápcsatlakozó és egyéb csatlakozók cseréje, mint vga (d-sub, DVI), jack csatlakozók (mikrofon, fejhallgató stb. ki és bemenetek), USB, hálózati csatlakozók (lan, modem), és egyéb speciális csatlakozók.
 • Folyadékot ért gépek tisztítása – Ajánlás – Ha véletlenül folyadékot öntöttünk a gépünkre, akkor azonnal áramtalanítsuk és az akkumulátort is szedjük ki belőle. Ne fordítsuk fejjel lefelé, mert akkor a kijelzőbe is átszivároghat a folyadék. Az óvintézkedések után érdemes minél előbb eljuttatni hozzánk. A különféle üdítő, energia és egyéb italok tartalma komoly károkat okozhat az elektronikában, főleg ha minél tovább áznak benne!

Laptop Notebook kijelző csere, javítás Laptop, Notebook kijelző hibák

Laptop kijelző hibák

Laptop kijelző hibák

 • Laptop kijelző hibák
 • Betört kijelzők
 • Mozgatásra eltűnő kép
 • Elsötétedő kijelző
 • Sercegő kijelző
 • Beázott kijelző

Ha telefonon érdeklődsz, vagy írsz nekünk, a következő információkra lehet szükségünk

 • A laptopod pontos típusára (Ez általában a gép alján található matricán szerepel)
 • A készülék hibajelenségére
 • Hibajelenséget kiváltó tényezőre, vagy a múltban történt balesetek, ami után tovább működött a laptop (folyadék érte, leesett, ütés… stb).
 • Történt-e rajta beavatkozás, akár a múltban. (akár házi, akár szervizben, ha igen, mi volt az?)
 • Fontos – Alaplaphibáknál sikertelen javítás esetén gyártástechnológiából kifolyólag könnyen előfordulhat, hogy az eredeti hibajelenség megszűnik, vagy egyáltalán nem fog indulni a gép!
 • Ha véletlenül folyadékot öntöttünk a gépünkre, akkor azonnal áramtalanítsuk és az akkumulátort is szedjük ki belőle. Ne fordítsuk fejjel lefelé, mert akkor a kijelzőbe is átszivároghat a folyadék. Az óvintézkedések után érdemes minél előbb eljuttatni hozzánk. A különféle üdítő, energia és egyéb italok tartalma komoly károkat okozhat az elektronikában, főleg, ha minél tovább áznak benne!
 • A múltban történt, akár házi, akár szerviz által elvégzett beavatkozásokat, eseményeket kérjük, osszátok meg velünk az átadáskor. Ezek a javítás kimenetelét is befolyásolhatják, költségeket növelhetik. Szervizben a javítást végző munkatársaink mindenképpen szembesülni fognak vele.

Akár házhoz is megyünk hibás laptopodért

A Laptopguru budapesti laptopszervizében a kijelzőcsere és a laptoptisztítás mellett számtalan más jellegű meghibásodás orvosolását vállaljuk. Ha elromlott a laptopod, behozhatod hozzánk személyesen, de háztól házig szolgáltatásunk keretében akár mi is elmegyünk érte, így rengeteg időt megspórolhatsz az utazgatáson.
Javítással kapcsolatos, fontos információk

100% garanciát adunk a munkánkra

100% Garancia

100% Garancia

Biztosak vagyunk munkánk minőségében, így 100 százalék garanciát adunk rá: így, ha javítás után nem szűnik meg az eredeti hibajelenség, nem kell attól tartanod, hogy újra meg újra ki kell fizetned számunkra a munkadíjat. Csak akkor kérünk pénzt, ha valóban sikerült elhárítanunk a problémát.

100% pénzvisszafizetési garancia

A Reklamáció kezelés fogalmát nem csak a munka elvégzése előtt ismerjük. Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, ennek köszönhetően minimalizáljuk a meghibásodás kockázatát. Ha javítás után nem szűnik meg az eredeti hibajelenség, nem kell attól tartanod, hogy újra meg újra ki kell fizetned számunkra a munkadíjat. Elvégzett javításainkra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Hány cég ennyire biztos a várható eredményekben, hogy ilyen garanciát kínáljon számodra?

“Elvégzett javításainkra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Hány cég ennyire biztos a várható eredményekben, hogy ilyen garanciát kínáljon Számodra?”

Újra életet lehelünk a laptopodba

A laptopod valószínűleg nem egyszerűen a munkaeszközöd és a kedvenc kütyüd, hanem szinte családtag, így egy napot sem bírnál ki nélküle. Így érthető, hogy ha meghibásodik, egy olyan szervizre van szükséged, ahol a lehető leghamarabb újra életet lehelnek belé; és ahonnan úgy viheted haza, hogy nem kell amiatt aggódnod, hogy otthon bekapcsolva a hiba ismét jelentkezik.

Mi lehet a laptopom hibája?

A leggyakoribb hibajelenségek és kiváltó okai:

Az operációs rendszer lassan tölt be, a programok lassan reagálnak

Ennek két oka lehet, az egyik szofveres a másik hardveres.

Szoftveres hiba javítása:

Ebben az esetben vagy szoftveres problémáról beszélünk, vagy egyszerűen csak elavult a gépünk, és emiatt nem tud elég erőforrást biztosítani a programok problémamentes futtatásához.

Első lépésként nézzük át a telepített programok listáját, és távolítsuk el a fölösleges szoftvereket. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, nem árt egy hozzáértő ismerős segítségét kérni.

Az ingyenes programok telepítése során gyakran kéretlen szoftverek is feltelepülhetnek, amelyek akár tudtunk nélkül futhatnak a háttérben, és fogyaszthatják az erőforrásainkat.

Ha a „kézi” takarítással megvagyunk, nem árt egy megbízható vírusirtóval is átnézetni a rendszerünket – legalább egyszer. Utána futtassuk le a CCleaner nevű ingyenes alkalmazást (letölthető innen: https://www.piriform.com/ccleaner), amely gyakorlatilag a korábban telepített/eltávolított szoftverek által hátrahagyott virtuális szemetet kukázza ki hatékonyan.

Végül töredezettségmentesítsünk (SSD esetén nem szükséges)!

Ha mindez nem oldotta meg a problémát, akkor megpróbálkozhatunk még az operációs rendszer újratelepítésével, de jó esély van arra is, hogy a gépünk egyszerűen kiöregedett.

Ahhoz, hogy élvezhető sebességgel tudjuk használni a mai szoftvereket (akár csak az interneten való böngészésre), minimum 4GB memóriára, illetve Intel Core 2 Duo (illetve azzal megegyező teljesítményű AMD), vagy ennél újabb processzorra lesz szükségünk.

Hardveres hibák esetén:

Hardveres hibák többsége ilyenkor a koszos hűtőre vezethetőek vissza. Megoldása a hűtő tisztítása. Ritkábban, de megesik, hogy az alaplapon valamilyen elektronikai hiba a ludas. De ez igen ritka.

A ventilátor magas fordulatszámon pörög, a gép nagyon melegszik, esetleg magától kikapcsol

Szinte biztos, hogy a processzor hűtésével lesz a gond. Akár a mindennapi használat során is rengeteg port gyűjthet be gépünk a szellőzőnyílásain keresztül, ami megnehezíti a processzor hűtését.
Ilyenkor érdemes sűrített levegővel kifújni a port a szellőzőnyílásokon keresztül. Ennél is jobb, ha ugyanezt a hátlapok leszerelésével is megspékeljük. Ezt amúgy sem árt legalább évente egyszer megtenni.

Gondot okozhat még a processzor és a hűtőborda között található hővezető paszta elöregedése is, amit szintén nem nagy dolog néhány évente frissre cserélni, de ehhez már inkább kérjük egy tapasztaltabb LaptopGuru segítségét.

Használat közben mindig figyeljünk arra, hogy ne legyenek letakarva a gép szellőzőnyílásai, mert az szintén túlmelegedést okozhat.

A laptop nem kapcsol be, és nem ad semmilyen életjelet

Elképzelhető, hogy meghibásodott a tápegység, az akkumulátor pedig lemerült, de akár alaplaphiba is lehet a probléma forrása. Először mindenképpen érdemes megpróbálni a gépet egy másik tápegységgel és/vagy akkumulátorral elindítani.

Ha ez sikerült, akkor meg is találtuk a probléma forrását, és viszonylag olcsón pótolhatjuk a hibás tápot.

Amennyiben próbálkozásunk nem járt sikerrel, valószínűleg az alaplappal van a probléma. Ezt már sajnos problémásabb cserélni. Új alaplapot csakis a gyártó hivatalos partnerein keresztül lehet szerezni és az ára meghaladja a laptop értékét. De az esetek nagy részében az alaplap javítható. Ha mégsem, akkor érdemesebb egy új laptopot vásárolnunk.

A laptop bekapcsol, pörög a ventilátor, de a képernyőn nem jelenik meg semmi

Ha a gép láthatóan „dolgozik”, azaz villog a HDD aktivitását jelző LED, és halljuk is a HDD működését, akkor valószínűleg a kijelző, esetleg a kijelzőt és az alaplapot összekötő szalagkábel hibásodott meg. De videókártya (GPU) is okozhat ilyen hibajelenséget.

Amennyiben a laptophoz külső monitor, vagy TV van csatlakoztatva, úgy a problémát ez a kapcsolat okozhatja. Ha azonban a ventilátor forgásán és a Power LED világításán kívül nem tapasztalunk mást, akkor gyakran alaplaphibára vezethető vissza a probléma.

Működés közben a gép lefagy és/vagy újraindul

Kacifántos hibajelenség, ez utalhat memóriahibára, alaplaphibára vagy szoftveres problémára. Szóba jöhet még azonban a fájlrendszer vagy a HDD meghibásodása is, amit szintén ellenőrizhetünk erre szakosodott szoftverek segítségével, illetve a „chkdsk” parancs futtatásával windows esetén.

Nem teljes a hibajelenségek listáját még sokáig lehetne folytatni, de talán már a fenti lista is segítséget nyújthat, hogy könnyebben behatároljuk, mi lehet a probléma.

Ha szeretnéd minél hamarabb ismét használatba venni a laptopodat, hozd el most hozzánk!

Laptop bevizsgálás és javítás folyamata

Az ingyenes bevizsgálás folyamata:

1. Elhozod a laptopot szervizünkbe.

2. Itt kollégánknak felvázolod, milyen meghibásodást tapasztaltál a laptopodnál.

3. A szervizben bevizsgáljuk a laptopot, és amennyiben javítható, árajánlatot teszünk a javításra. A bevizsgálás minden esetben ingyenes.

4. Amennyiben elfogadod az árajánlatot, úgy elkezdjük a laptop javítását, és azonnal értesítünk, amint van konkrétum.

5. Természetesen csak sikeres javítás esetén kell fizetni. A javításra és a felhasznált alkatrészekre garanciát vállalunk.

 

 

Laptop szervizünk elérhetősége

Laptop hibák, melyeket javítunk

A hiba leírása “köznyelven”, a problémára fókuszálva:

Ha a lenti listából valamelyik hibajelenséget tapasztalod, nagy eséllyel tudunk segíteni a laptopod problémáján.

Hozd el a laptopodat egy ingyenes bevizsgálásra laptop szervizünkbe, és behatároljuk, mely alkatrész vagy alkatrészek meghibásodása okozza a problémát.

 

 • Lefagy a laptopA laptop lefagy vagy újraindul
 • Újraindul a laptop
 • Hangos a laptop, kerregő hangot ad
 • Túlmelegszik a laptop, esetleg lekapcsol a noti
 • Csíkos a laptop kijelzője
 • Foltok jelennek meg a laptop kijelzőjén
 • Sötét a kép, a laptop kijelzőn semmi nem jelenik megLaptop hűtés hiba, túlmelegszik a laptop
 • A laptop kijelzőjén nem mindig jelenik meg kép
 • “Kék halál” a laptopon
 • Nem ad ki hangot a laptop, vagy recseg
 • Nem töltődik a laptop, vagy hol töltődik, hol nem
 • Felvillannak a laptopon a “lámpák”, majd kialszanakLaptop töltés probléma, laptop tápcsatlakozó hiba
 • Világítanak a laptopon a lámpák, de semmi sem történik
 • Összetört a laptop kijelzője
 • Folyadék ömlött a laptopba
 • Nem működik, vagy bizonytalanul működik a laptop valamelyik csatlakozója
 • Poros, koszos helyen volt használva a laptop, és belülről is szennyezett, poros
 • Vihar, villámlás után nem indul a laptopVillámkáros laptop javítása
 • Villámlás vagy vihar után nem megfelelően működik a laptop

 

 

A hiba leírása a hibás alkatrészre fókuszálva:

Ha a lenti listából valamelyik hibajelenséget tapasztalod, nagy eséllyel tudunk segíteni a laptopod problémáján.

Hozd el a laptopodat egy ingyenes bevizsgálásra laptop szervizünkbe, és behatároljuk, mely alkatrész vagy alkatrészek meghibásodása okozza a problémát.

 

 • Laptop hűtés, processzor hűtés hibájaLaptop hűtés hiba, túlmelegszik a laptop
 • Laptop alaplapjának hibája
 • Laptop alaplap chipset hiba
 • Laptop Videokártya chip hiba
 • Laptop BGA chip, IC hiba
 • Laptop csatlakozójának hibái, érintkezési hiba
 • Laptop kijelző hiba, laptop kijelző vezérlés hibaLaptop alaplap javítása
 • Laptop kijelző törése, sérülése
 • Laptop merevlemezének (HDD, winchester) meghibásodása, rossz szektorok
 • Laptop memória hiba
 • Laptop adapter, töltő hiba
 • Laptop tápkörének hibája
 • Laptop burkolat törés, sérülésLaptop töltés probléma, laptop tápcsatlakozó hiba
 • Laptop billentyűzet hiba, laptop touchpad hibája
 • Bekapcsológomb hiba, laptop kapcsolók hibája

 

 

 

A hiba meghatározása a javításra fókuszálva:

Ha a lenti listából valamelyik javításra van szüksége laptopodnak, nagy eséllyel tudunk segíteni a laptopod problémáján.

Hozd el a laptopodat egy ingyenes bevizsgálásra laptop szervizünkbe, és behatároljuk, mely alkatrész vagy alkatrészek meghibásodása okozza a problémát.

 • Laptop alaplap javításLaptop alaplap javítása
 • Laptop alaplapi chip javítása, cseréje, laptop alaplapi chipset javítás, laptop alaplapi csipkészlet javítás
 • Laptop videokártya javítás, videokártya chip csere
 • Laptop memória cseréje
 • Laptop merevlemez cseréje, HDD javításLaptop csatlakozó javítás, laptop csatlakozó csere szakszerűen
 • Laptop csatlakozó javítás, csatlakozó csere, USB csatlakozó javítás, tápcsatlakozó javítás
 • Laptop integrált eszköz javítása – laptop hangkártya javítás, laptop hálózati kártya javítás
 • Laptop akkumulátor csere
 • Laptop kijelző csereLaptop kijelző csere, TFT kijelző csere, LED kijelző csere, laptop kijelző vezérlés javítás
 • Laptop inverter javítás, laptop tápkör javítás
 • Laptop szoftveres beállítás
 • Laptop szoftveres karbantartás, vírusirtás
 • Laptop illesztőprogram telepítése
 • Szakvélemény kiállításaLaptop bekapcsológomb javítás, mikrokapcsoló javítás, kapcsolópanel csere
 • Laptop javítás villámkár esetén
 • Szakvélemény kiállítása biztosítási káreseményhez

 

 

 

 

 

Laptop szerviz árak

A laptop bevizsgálása minden esetben ingyenes…

akkor is, ha nem kéred a javítást, és akkor is, ha nem javítható a laptop.  

A laptop javításra a bevizsgálás után adunk Neked árajánlatot.

Itt, a weboldalon azért nem közlünk árakat, mert a hiba meghatározásához, és a pontos árajánlathoz mindenképpen látnunk kell a laptopodat, a típusát és a hibát, amit produkál.

Laptop kijelző és alkatrészek cseréje, bővítése – amennyiben azokat nálunk vásárolod – ingyenes.

Szakvélemény írása, villámkáros laptop javítása

Szakvélemény kiállítása laptophoz

Szakvéleményt leggyakrabban biztosítási káresemény után kérnek laptop szervizünktől.

Szakvélemény kiállítása

A laptop bevizsgálása után laptop szervizünk a legtöbb biztosító által elfogadott szakvéleményt állít ki hibás laptopodra. Villámkár, beázás, túlfeszültség okozta kár esetén – ha a lakásban lévő ingóságok, köztük a laptop – is biztosítva voltak, abban az esetben a biztosító 1.) A laptop javítás árát és a szakvélemény kiállításának árát is megtéríti 2.) Amennyiben a laptop nem javítható, vagy a laptop javítás nem gazdaságos, úgy a laptop piaci értékét, és a szakvélemény kiállításának árát is megtéríti   Szakvélemény nem csak biztosítási káresemény esetén kérhető. Számos egyéb esetben is szükség lehet szakvéleményre, pl. ha egy laptop állapotáról, hibájáról, a bevizsgálás eredményéről, és a laptop javításra adott árajánlatról van szükséged egy hiteles dokumentumra. A szakvélemény kiállítás aktuális áráról érdeklődj telefonon vagy személyesen.  

Villámkáros laptop javítása

Laptopok esetén gyakori káresemény a villám okozta túlfeszültség. Villámkáros laptopok bevizsgálását és javítását is vállaljuk.

Villámkáros laptop

A villámkáros laptop bevizsgálása ingyenes. Amennyiben a villámkáros laptop javítása sikertelen, úgy Neked semmit nem kell fizetned. A laptop javítás sikerességétől függetlenül kérhetsz szakvéleményt felárért, ha szükséges.        

Laptop Szerviz Budapest

Laptop Szerviz Budapesten · Laptop javítás · Notebook szerviz

Meghibásodott a laptopod?

Talán szembesültél azzal a problémával, hogy nem könnyű olyan laptop szervizt választani, ahol minőségi munka folyik, és szakavatott kezekbe kerül a notebookod.

Biztosan találsz sok ajánlatot a neten, de nálunk…

 • ingyenes a bevizsgálás, AKKOR IS, ha nem kéred a javítást
 • csak akkor indul a javítás folyamata, miután elfogadod az árajánlatunkat, így nem ér meglepetés a pénztárnál
 • minden javításra van garancia
 • a bevizsgálás nem csak ingyenes, hanem sok esetben a helyszínen is megvárható
 • felkészült szakemberek várnak Téged és a laptopodat
 • szakértő kezekbe kerül a notebookod, vigyázunk rá, és precízen, egyedi méretre szabott dobozokban tároljuk
 • csak sikeres javítás esetén kell fizetned, sikertelen laptop javítás esetén a munkadíj és a bevizsgálás számodra ingyen volt