Ez a hihetetlenül vékony DELL XPS 13 laptop igazán ideális a tudományos témát hallgatók számára.

A legvékonyabb keretű képernyőméret, ami egy laptopon létezhet. A 11 hüvelykes laptoppal a szinte keretmentes InfinityEdge kijelző esetében egy 13 hüvelyk átmérőjű kijelző lett egybeépítve. A végtelenített kijelzőt mindössze 5,2 mm-es keret fogja körül. A világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja, ami a jegyzetek sokkal nagyobb illúzióját produkálják.

A rendszer egy nagyon erős 7. generációs Core i5 processzort tartalmaz 4 GB vagy 8 GB, kétcsatornás DDR3L-RS SDRAM, 1600 MHz (alaplapi) memóriával.

A Dell XPS 13 a legmagasabb csúcskategóriás laptop lett. Megjelenése óta minden gyártó megpróbálta legyőzni, de a 13 hüvelykes képernyő, a design, a kényelem, a teljesítmény és az akkumulátor élettartama miatt senkinek nem sikerült lelökni a trónról.

A laptop rózsa-arany színben is kapható, bár többet kell fizetni érte.

Design

Az XPS 13 legkirívóbb funkciója az Infinity kijelző, szinte nincs is semmi a képernyő körül.

A laptop minden része vonzó, mint ahogy azt korábban már bebizonyította a DELL.

Masszív, strapabíró váz. A kemény munkának kitéve is hűvös marad. A felső és alsó részek CNC-vel megmunkált alumínium keret nélküli Corning® Gorilla® Glass NBT™ kijelző a QHD+ felbontás esetében, valamint szénszálas kompozit csuklótámasz finom tapintású festéssel igazi élményt nyújt.

A billentyűzet teljes méretű, lapos billentyűzet, 1,3 mm-es billentyűúttal, ami hátulról meg van világítva. A precíziós érintőpad üvegből készült, beépített gombbal.

Intelligens, energiatakarékos és a laptop 90%-a újrahasznosítható. Megkapta az EPEAT arany minősítést.

Az EPEAT Arany minősítés az Egyesült Államokban. Az EPEAT regisztráció országonként változik. Az egyes országokra vonatkozó regisztrációs állapotot lásd a www.epeat.net (angol nyelven) webhelyen.

Portok

Az XPS 13 az összes szükséges portot tartalmazza:

  • USB 3.0 PowerShare funkcióval (2)
  • Mini Display Port (1)
  • SD memóriakártya-olvasó Fejhallgató-csatlakozó (1)
  • Noble zár (1)
  • 3 az 1-ben memóriakártya-olvasó (SD, SDHC, SDXC)

Két USB 3.0 portot és SD kártyaolvasót, valamint fejhallgató-csatlakozót és USB típusú C-portot talál a Thunderbolt 3 támogatással. Ez azt jelenti, hogy azonnal csatlakoztathatod két 4K monitorhoz.

Kijelző

A Dell XPS 13-on két megjelenítési lehetőség van, és mindkettő fenséges.

Az egyik a teljesen HD, nem érintőképernyős modell, 1920 x 1080 felbontással és matt kivitelben.

A másik a négyhullámú, érintőképernyős modell, amely felbontása 3200 x 1800 pixel. Ez a fényes panel még gazdagabb színeket is kínál, bár sokkal tükrözőbb és az ára sokkal drágább.

Hangzás

A sztereó hangszórókat professzionálisan beállították a Waves MaxxAudio® Pro technológiával, 2 × 1 wattos, összesen 2 wattos teljesítménnyel.

Billentyűzet és érintőpad

A gépelés élménye továbbra is rendkívül kellemes és kényelmes. A precíziós érintőpadja sima és pontos görgetést biztosít.

Teljesítmény

A Dell Power Companion töltővel már 22 órán át dolgozik úgy, hogy bármilyen egyéb más eszközödet töltheted vele.

Az üzemidő full HD kijelző esetén akár 15 órás is lehet. Viszont a QHD+ kijelző esetén pedig 12 órás az akkumulátoros üzemidő.

A rendszerindítás rendkívül gyors a félvezető-alapú meghajtó és az Intel® Rapid Start technológia jóvoltából. Szinte másodpercek alatt betölti a rendszert, illetve visszatér készenléti állapotból.

Hozzászólások

hozzászólások