Nagyon jó választás ez az elegáns Asus ZenBook UX330UA laptop egyetemistáknak.

A legnagyobb előnye, hogy töltés nélkül kibír egy hosszabb egyetemi, vagy főiskolai napot. Akár 10 órán keresztül használhatod töltés nélkül.

Számtalan előnye közül nem elhanyagolható, hogy az Asus ZenBook UX330UA nagyon könnyű, így nem kényelmetlen a mindennapos cipelése sem.

A laptop élettartama hosszú, ára megfizethető, színes és világos kijelzője, pontos hangzása élmény minden használójának.

Ár-értékét tekintve az egyik legjobb megoldás a felsőoktatásban tanulók számára.

A 256/512 GB-os szilárdtest-meghajtó, a Core i5 processzor és az éles, 1080-as képernyő gondoskodik arról, hogy a tanulás élvezet legyen.

Design

A ZenBook UX330UA is tipikusan egyszerű esztétikával rendelkezik az Asus mártkához hűen. A fedele ezüst alimínium, a műanyag részei matt szürke színeket kaptak.

A laptop 1,2 kg, 323 x 222.3 x 13.5 mm (szélesség x mélység x magasság) méreteivel az egyik legkönnyebb és legvékonyabb laptop a piacon.

Kijelző

Érintőképernyője élénk színű, éles képeket produkál. A kijelzője a színskála 106 százalékát reprodukálja. Ez egy kicsit magasabb, mint az ultraportable laptop kategória átlaga (99 százalék). A ZenBook képernyője nagyon pontos, ami azt jelenti, hogy több színt képes élesebben és pontosabban megjeleníteni.

Audió

Ahogy azt a ZenBook  família mindig is produkálta, a hangzása professzionális. A hangszórók pontos hangot adnak úgy, hogy a hang jó elkülönülnek és csak a leghangosabb dobok és gitárok torzulnak. A ZenBook hangja nagyobb légtérben nem elég hangos, de egy egy kis szobában bőven elég.

Az ICE AudioWizard szoftver segítségével hangprofilokat tudsz választani a zene, a hang és a filmek számára.

Billentyűzet és érintőpad

A ZenBook UX330UA billentyűzet jó, nagyszerű gépelési élményt kínál, 1,5 mm-es függőleges billentyűúttal.

Az érintőpad a sima és pontos navigációt biztosít, nem lesz gond böngészni az internetet.

Az érintőpadnak van egy ujjlenyomat-érzékelője a jobb felső sarokban, a Windows Hello segítségével lehet bejelentkezni.

Csatlakozók

Bal oldalon egy USB 3.0 port, egy 3,5 mm-es audio csatlakozó és egy SD kártyaolvasó található.

Jobb oldalon egy saját energiaforrással, egy második USB 3.0 porttal, egy mikro HDMI kimeneti porttal és egy USB típusú C porttal rendelkezik.

Teljesítmény

Az Intel Core i5-7200U , 8 GB RAM és 256 GB SSD, a ZenBook UX330UA erős mainstream teljesítményt és multitasking.

A ZenBook UX330UA 4 percet és 3 másodpercet töltött el a Spreadsheet Macro Test befejezéséhez. Ez lényegesen gyorsabb, mint a kategória átlaga (6:08) és a Swift 7 (4:45), de egy kicsit az XPS 13 (3:44) és a HP Specter (3:35) mögött.

Az UX330UA 256 GB-os SSD-je nagyszerű teljesítményt nyújt az áráért. A 159 MBps sebesség, ami alig esik a 184 MBps kategóriás átlag alá, de körülbelül háromszor olyan gyors, mint a 7.200 rpm merevlemez. A Dell XPS 13 (339,3 MBps) és a HP Specter (299,8 MBps) sokkal gyorsabb, mert SSD-k drágább PCIe felületet használnak. A Swift 7 viszont sokkal lassabb (115,6 MBps).

Grafika

A laptop integrált Intel HD Graphics 620 chipje olyan mainstream teljesítményt kínál, ami nagyon jónak értékelhető a videók és a játékok megtekintéséhez.

A 3DMark Ice Storm Unlimited, a grafikai teljesítményt mérő szintetikus benchmark, a ZenBook UX330UA ésszerű 66.645-es eredményt ért el, ami meghaladja az 53.590-es kategória átlagát, és egy kicsit jobb, mint az XPS 13 (62.754). A HP Specter egy Core i7 processzorral valamivel jobb volt (67.318).

Szoftver és garancia

Az Asus a ZenBook UX330UA-t egy minimális szoftverrel és több darab bloatware-sel köti össze. Az egyetlen Asus alkalmazás az ICE AudioWizard, amely szabályozza a hangkimenetet és az Asus Touchpad Handwriting funkciót, amely lehetővé teszi betűk bevitelét az érintőpadon történő rajzolással.

A laptophoz tartozik a Royal Revolt 2 és a Candy Crush Soda Saga, egy pár ingyenesen játszható játék, sok in-app vásárlással. A Start menüben linkek találhatók Asphalt 8, Age of Empires: Castle Siege és Drawboard PDF, egy 9,99 dolláros rajz alkalmazás.

Az Asus a ZenBook UX330UA szabványos egyéves garanciát vállal. Tekintse meg, hogyan járt az Asus a Tech Support Showdown és a legjobb és legrosszabb márkajelzéssel kapcsolatban.

Az Asus ZenBook UX330UA nagy teljesítményt nyújt egy könnyű kivitelben, jó áron.

A színes képernyő, a pontos hangminőség és a kivételes akkumulátor-élettartam miatt bőven megéri az árát.

Ha az Ultrabookok között válogatsz, akkor ez a laptop az első helyen szerepel.

Hozzászólások

hozzászólások