LENOVO LAPTOP SZERVIZ ÉS LENOVO NOTEBOOK JAVÍTÁS SZERVIZÜNKBEN

Laptop szervizünkben vállaljuk Lenovo laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását. A tartós, szakszerű laptop javításhoz elengedhetetlen ipari felszereléssel, nem csak weboldalainkon, hanem valóban rendelkezünk. (lásd képeinken, facebook oldalunkon, vagy személyesen nálunk).

További előnyeink:

 • Bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.
 • Technikai hátterünknek köszönhetően szervizünk alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségű Lenovo vagy más laptopok javítását, karbantartását is elvégezze. Előnyt jelenthet ez nagyobb parkkal rendelkező vállalatok, vagy karbantartást végző szolgáltatók számára.
 • Nem másokkal vagy szabadúszó “vállalkozókkal” javíttatunk, hanem saját, felszerelt elektronikai laborunkban, szakszerűen orvosoljuk többek közt Lenovo laptopok hibáit.

Személyesen jelenleg budapesti laptop szervizünkben fogadjuk a meghibásodott laptopokat, notebookokat:  Dél-Pesten.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

Egyszerűbb Lenovo laptop hibákat, notebook karbantartásokat szervizeinkben orvosoljuk

Lenovo Laptopok bevizsgálása laptop szervizünkben        Lenovo Laptop alaplap bevizsgálása, javítást megelöző hibakeresés.        LaptopGurunál a laptopokat dobozokban tároljuk, így véletlenül sem érhti sérülés őket!

 • Lenovo Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. Lenovo és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Burkolati elemek, Lenovo alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • Lenovo laptop billentyűzetek cseréje
 • Egyéb Lenovo alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD)
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – Lenovo laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)

Összetettebb, elektronikai jellegű Lenovo laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

Lenovo Notebook, Laptop alaplapok szakszerű javítás, profi ipari szerszámokkal, Gyorsan, Garanciával.        Lenovo Laptop , Notebook Alaplap javítás szervizeinkben        Lenovo Laptop alaplap javítás

 • Lenovo laptop alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl: hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása


Mi történik nálunk Lenovo laptopoddal? Azaz hogyan dolgozunk?

Lenovo laptopok javítása néhány munkanapon belül

Budapesti laptopszervizünkben sok más márka mellett vállaljuk meghibásodott vagy sérült Lenovo laptopok javítását, kijelzőjük, borításuk vagy billentyűzetük cseréjét, illetve más jellegű javításukat. A kisebb léptékű javítások a helyszínen megvárhatók; a nagyobbak pedig néhány munkanapon belül elkészülnek.

Kizárólag minőségi alkatrészeket szerelünk be Lenovo készülékedbe

Mind a használt szerszámok és eszközök, mind a beszerelendő alkatrészek tekintetében a minőségre törekszünk, ugyanis a készülékek hosszú élettartama tapasztalataink szerint csak ez esetben garantálható.

Silány minőségű, szériahibás, bontott, olcsó alkatrészekkel nem foglalkozunk. A budapesti laptopszervizünkben folyó munka minden ügyfél számára átlátható: a weblapunkon található fotók és videók segítségével te is megnézheted, pontosan mi fog történni nálunk szerelésre beadott Lenovo notebookoddal.

A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes

Ha beadod hozzánk javításra Lenovo laptopodat, az első lépés mindig a készülék bevizsgálása: erre azért van szükség, hogy megállapíthassuk, meddig fog tartani és mennyibe fog kerülni a javítás. A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes, akár kéred később a javítást, akár nem.

Hozd el Lenovo laptopodat budapesti laptopszervizünkbe, és legfeljebb néhány munkanapon belül ismét használatba veheted tökéletesen működő készülékedet!