Csapatunk tagjai

Izsáki Gábor Ügyvezető

Izsáki Gábor

Ügyvezető - Tulajdonos

A vezető minőségét az mutatja meg, milyen mércét állít saját magának!

Gődér Gábor Üzletvezető

Gődér Gábor

Üzletvezető

Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.

Antal Dániel IT előadó

Antal Dániel

Üzletvezető

Egy adott probléma gondos feltárásával és elemzésével a megoldás zseniális ötleteit mintegy "ki lehet provokálni"!

Cégünkről

Cégünk 2013-ban VortexFoto Kft néven alakult családi vállalkozásként, azzal céllal, hogy a rohamosan változó informatikai területen, amely mára életünk szerves részévé vált átlátható, tiszta, könnyen érthető megoldásokat kínáljunk leendő ügyfeleink számára. Vállalkozásunk családias hangulatú, szerkezetéből kitűnik a közvetlen, ügyfélközpontú hozzáállás. Örömmel és megelégedettséggel tapasztaljuk a hozzánk fordulók elégedettségét és pozitív visszajelzéseit, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy nagyon sokan választanak minket újra és újra.

Az indulást követő néhány évben még szakaszosan tudtunk ügyfeleket fogadni, ám 2017 májusa forduló pont volt ezen a téren. Jelenleg a hét 5 napján teljes nyitvatartási idővel állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

Elkötelezettek vagyunk a minőség, megbízhatóság kettőse mellett. Üzletünk felszereltsége és árukészlete is folyamatosan növekedett. Mára több ezer informatikai alkatrésszel, termékkel fogadjuk vásárlóinkat. Igyekszünk naprakész eszközöket és termékeket kínálni a hozzánk betérők számára.

Megalakulásunk óta folyamatos fejlődésben vagyunk mi magunk is, naprakészen követjük a technika és az informatikai szektor fejlődését. Az eltelt évek alatt megbízható, szakmailag kimagasló teljesítményt nyújtó kollégák segítségére is szükségünk lett. Cégünk életében a 2019-2020. év meghatározó volt. A nagy múltra visszatekintő LaptopGuru Kft egyesült Vállalkozásunkkal. Mivel mindig is kutattuk a megbizható, minőségi parnereket, így nagy öröm volt számunkra, hogy ezután együttes erővel tevékenykedhetünk tovább. A teljes szerviz szolgáltatás új helyre – Vecsési telephelyünkre – költözött. A költözéssel járó technikai feltételek előkészítése és az átalakulás hosszú folyamata mára lassan véget ér. Ez a folyamat úgy mehetett végbe, hogy ügyfeleink ekközben csak alkalmanként találkoztak nehézségekkel. Az erősségeink egyesítése után jelenleg új külsővel, magasabb minőségben, zavartalanul tudjuk fogadni ügyfeleinket.

Cégünk a helyi és környébeli megkereséseken túl mára az ország teljes területéről fogad javításra szoruló eszközöket. A növekedés során szolgáltatásaink köre is szintén újabb és újabb elemekkel bővült.

Ezek közül néhány:

  • új- és használt eszközök forgalmazása;
  • asztali pc-k, laptopok szoftveres és hardveres javítása;
  • tabletek és telefonok hardveres javítása;
  • kamerarendszerek telepítése;
  • adatmentés;
  • alaplapszintű műszerészeti szolgáltatások;
  • régi családi emlékek digitalizálása…

A fejlődés nem állt meg! Cégünk és munkatársaink nap-nap után eltökélten tesznek azért, hogy korábbi és leendő ügyfeleink, partnereink még magasabb minőségű kiszolgálásban részesüljenek. Továbbra is azért dolgozunk, hogy a tőlünk távozó vásárlók elégedettek legyenek, a vissza kapott eszközeiket minden nap nyugodtan, jó hangulatba használhassák tovább!