Szállítás és átvétel

Értékhatártól függetlenül a nálunk vásárolt termékeket ingyen szállítjuk!

Munkanapokon délig leadott megrendelés következő munkanapon futárszolgálattal kézhez kapod.

Értékhatártól függetlenül a nálunk vásárolt termékeket ingyen szállítjuk hozzád!

Termékeinket értékhatártól függetlenül, ingyen szállítjuk hozzád. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapokon. Jelenleg csak Magyarország területén szállítunk ki termékeket. Fizetés jelenleg előreutalással vagy utánvéttel oldható meg (futárnak készpénzes kifizetés).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Személyes átvétel szervizünkben.

Termékeink szervizünkben is átvehetők. Szervizünkben a termékek személyes átvétele ingyenes, 5 munkanapig félretesszük őket.

Elérhetőségeink:

Cím: 1183 Budapest (XVIII. kerület) Nefelejcs utca 23/c (Nefelejcs u. és Széchenyi u. sarok, Széchenyi felé nyiló első épület a saroktól!)
Telefonszám: 06 20 527 4989
Szerviz E-mail: szerviz[kukac]laptopguru[pont]eu
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 10 és 18 óra között
Szombat, vasárnap és ünnepnapokon ZÁRVA