LaptopGuru Webshop

!!! A WEBSHOPUNK FEJLESZTÉS ALATT ÁLL, JELENLEG NEM LEHET TERMÉKEKET RENDELNI. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. !!!

Értékhatártól függetlenül a nálunk vásárolt termékeket ingyen szállítjuk!

Munkanapokon délig leadott megrendelés következő munkanapon futárszolgálattal kézhez kapod.

Laptop Töltők

Laptop töltők a legtöbb típushoz

Használt Laptop

Használt laptopok garanciával

Laptop Akkumulátor

Laptop akkumulátorok

Laptop Kijelző

Laptop kijelzők a legtöbb típushoz

Minőségi új és használt laptopalkatrészek a szokásosnál hosszabb garanciával

Laptop Alkatrészek

Laptop Alkatrészek

Budapesti laptopszervizünkben a laptoptisztítás, kijelzőcsere és egyéb javítások mellett kijelzők és más laptopalkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Így, ha meghibásodott a készüléked, rengeteg alkatrészt beszerezhetsz nálunk.

Kizárólag neves márkák minőségi termékeit kínáljuk

Mind a javítás, mind az alkatrészek forgalmazása során adunk a minőségre: kizárólag olyan márkák olyan modelljeit kínáljuk, amelyek megbízhatóságáról tapasztalataink alapján már meggyőződtünk, így bátran merjük ajánlani őket ügyfeleinknek. Széles választékunk van új és használt kijelzőkből: választhatsz például a Samsung, az LG Philips, a Hitachi, a Sharp, az AU Optronics, a Toshiba, a Chunghwa, a Chi-Mei vagy a Hannstar termékeiből; bontott, olcsó, javított, szériahibás típusokat nem tartunk.

Használt kijelzőkre 3 hónap garanciát adunk

Mivel biztosak vagyunk a minőségükben és megbízható működésükben, az új és használt alkatrészekre a megszokottnál hosszabb – használt kijelzők esetében például 3 hónap – garanciát adunk. Ráadásul, ha nálunk vásárolsz kijelzőt, a beszerelést a helyszínen megvárhatod.
Laptop bontás

Laptop bontás

Ha nem tudod, milyen alkatrészre lenne szükséged, szívesen segítünkBöngészd át a laptopkijelzők és más alkatrészek alábbi listáját, és válaszd ki a megfelelő alkatrészt készülékedhez! Ha nem tudod, pontosan milyen típusra lenne szükséged, hozd be hozzánk a laptopot személyesen, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a készülék típusának megadásával, és szakembereink segítenek a választásban!

Minőségi laptopalkatrészek a szokásosnál hosszabb garanciával

Budapesti laptopszervizünkben a laptoptisztítás, kijelzőcsere és egyéb javítások mellett kijelzők és más laptopalkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Így, ha meghibásodott a készüléked, és te magad szeretnéd megoldani a javítást, szinte bármilyen alkatrészt beszerezhetsz nálunk.Kizárólag neves márkák minőségi termékeit kínáljukMind a javítás, mind az alkatrészek forgalmazása során adunk a minőségre: kizárólag olyan márkák olyan modelljeit kínáljuk, amelyek megbízhatóságáról tapasztalataink alapján már meggyőződtünk, így bátran merjük ajánlani őket ügyfeleinknek. Széles választékunk van új és használt kijelzőkből: választhatsz például a Samsung, az LG Philips, a Hitachi, a Sharp, az AU Optronics, a Toshiba, a Chunghwa, a Chi-Mei vagy a Hannstar termékeiből; bontott, olcsó, javított, szériahibás típusokat nem tartunk.Használt kijelzőkre 3 hónap garanciát adunkMivel biztosak vagyunk a minőségükben és megbízható működésükben, az új és használt alkatrészekre a megszokottnál hosszabb – használt kijelzők esetében például 3 hónap – garanciát adunk. Ráadásul, ha nálunk vásárolsz kijelzőt, és a beszerelést is ránk bízod, azt a helyszínen megvárhatod.Ha nem tudod, milyen alkatrészre lenne szükséged, szívesen segítünkBöngészd át a laptopkijelzők és más alkatrészek alábbi listáját, és válaszd ki a megfelelő alkatrészt készülékedhez! Ha nem tudod, pontosan milyen típusra lenne szükséged, hozd be hozzánk a laptopot személyesen, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a készülék típusának megadásával, és szakembereink segítenek a választásban! Ha pedig végül mégis ránk bíznád az új alkatrész beszerelését, azt néhány munkanapon belül elvégezzük.