Lenovo Laptop Szerviz és Lenovo Notebook Javítás Szervizünkben

Laptop szervizünkben vállaljuk Lenovo laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását.

További előnyeink:

 • Bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.
 • Technikai hátterünknek köszönhetően szervizünk alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségű Lenovo vagy más laptopok javítását, karbantartását is elvégezze. Előnyt jelenthet ez nagyobb parkkal rendelkező vállalatok, vagy karbantartást végző szolgáltatók számára.
 • Saját, felszerelt elektronikai laborunkban, szakszerűen orvosoljuk többek közt Lenovo laptopok hibáit.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

Egyszerűbb Lenovo laptop hibákat, notebook karbantartásokat szervizeinkben orvosoljuk

 • Lenovo Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. Lenovo és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Burkolati elemek, Lenovo alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • Lenovo laptop billentyűzetek cseréje
 • Egyéb Lenovo alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD)
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – Lenovo laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)

Összetettebb, elektronikai jellegű Lenovo laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

 • Lenovo laptop alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl: hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása

Lenovo laptopok javítása néhány munkanapon belül Budapesti laptopszervizünkben sok más márka mellett vállaljuk meghibásodott vagy sérült Lenovo laptopok javítását, kijelzőjük, borításuk vagy billentyűzetük cseréjét, illetve más jellegű javításukat.

A kisebb léptékű javítások a helyszínen megvárhatók; a nagyobbak pedig néhány munkanapon belül elkészülnek. Kizárólag minőségi alkatrészeket szerelünk be Lenovo készülékedbe.

Mind a használt szerszámok és eszközök, mind a beszerelendő alkatrészek tekintetében a minőségre törekszünk, ugyanis a készülékek hosszú élettartama tapasztalataink szerint csak ez esetben garantálható. Silány minőségű, szériahibás, bontott, olcsó alkatrészekkel nem foglalkozunk.

A vecsési laptopszervizünkben folyó munka minden ügyfél számára átlátható: a weblapunkon található fotók és videók segítségével te is megnézheted, pontosan mi fog történni nálunk szerelésre beadott Lenovo notebookoddal.

A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes Ha beadod hozzánk javításra Lenovo laptopodat, az első lépés mindig a készülék bevizsgálása: erre azért van szükség, hogy megállapíthassuk, meddig fog tartani és mennyibe fog kerülni a javítás. A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes, akár kéred később a javítást, akár nem.

Hozd el Lenovo laptopodat vecsési laptopszervizünkbe, és legfeljebb néhány munkanapon belül ismét használatba veheted tökéletesen működő készülékedet!

Lenovo Laptop Szerviz Tapasztalatok

Lenovo laptopok esetén, a konzumer vonalon a burkolathibák elég gyakoriak. Főleg az alsó burkolatok sérülnek és a fedlapok. A zsanérok rögzítési pontján a burkolat álltalában gyakran gyenge, vastagabb lenn sokat segítene az erő elvezetésében, nyitásnál, csukásnál (b és g sorozat).

Burkolatok szétszerelésénél gyakran kiesnek a hűtő bordáinál található ventilátor rácsok a burkolatból. Ezek eleve eltörtnek de csak szétszerelésnél esnek ki.

A csavarok gyakran kilazulnak – ez is vezethet burkolathibákhoz, nem ritka, hogy 3-4 fordulatot is tudunk meg tekerni a csavarokon a szervizünkbe érkező laptopokon.

Szétszerelés közben is hullhatnak ki csavarok a helyükről (teljesen kilazultak)

Egyes típusoknál a zsanér mellett vezetik el a tápcsatlakozó, kijelző kábelét ami az esetek egy részében, sérült burkolatnál a zsanér el is nyírhatja őket.