Lenovo Laptop Szerviz és
Lenovo Notebook Javítás Szervizünkben

A Lenovo egy népszerű márka az otthoni és üzleti felhasználók körében. Lenovo laptopja van, amely javításra szorul?

Tudunk segíteni!

Lenovo laptopja van, amely javításra szorul?

Lenovo

Tudunk segíteni!

Szakképzett technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a Lenovo laptopok javításában.

A Lenovo számítógépek megbízhatóságukról híresek. 

Valójában a ThinkPad volt az első laptop, amelyet az űrben használtak, és hosszú ideig ők voltak az egyetlen laptopok,  amelyeket a Nemzetközi Űrállomáson engedélyeztek és jóváhagytak.

A Lenovo laptopok megbízhatósága ellenére is elromolhatnak, de ne aggódj, mert meg tudjuk javítani!

Laptop szervizünkben vállaljuk Lenovo laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását. Nem dolgozunk garanciális számítógépeken, mivel így a garancia érvényét veszti!

Most azonnal javítani kell a számítógépét?
Az alábbi elérhetőségek valamelyikén keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot:  kattintson ide .

Miért minket válasszon a Lenovo laptopja javításához?

Laptopját leadhatja üzletünkben vagy megrendelheti háztól-házig szolgáltatásunkat:

Laptopját leadhatja üzletünkben, a hét 5 munkanapján 09:00-17:00 között, időpont egyeztetés nélkül.
Egyszerűen hozza be számítógépét, mi teszteljük és ingyenes árajánlatot adunk.

Kérjen helyszíni szolgáltatást :

Számítógép-technikusra van szüksége a helyszínen, akár otthonában vagy akár az irodájában?  Vegye fel felünk a kapcsolatot és egyeztessen időpontot az alábbi elérhetőségek valamelyikén keresztül:  kattintson ide

Ingyenes bevizsgálás:

Egyszerűen hozza be számítógépét, mi teszteljük és ingyenes árajánlatot adunk a laptopja javítására.
Bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.

Minőségi pótalkatrészekkel dolgozunk:

Eredeti Lenovo pótalkatrészeket, vagy akár jobb minőségű alkatrészeket használunk annak érdekében, hogy Lenovo laptopja újszerű módon működjön.

Ha nem javítható a laptop...

Elkötelezettek vagyunk a felelős üzleti mód mellett, ha Lenovo laptopja nem javítható, akkor a javítás folyamata díjmentes.

Fenntarthatóság

Azzal, hogy eszköze javítását választja, segít bennünket a környezeti fenntarthatóságra való törekvésünkben. Az elektronikus hulladékokat újra hasznosítjuk és megfelelően kezeljük.

További előnyeink:

 • Technikai hátterünknek köszönhetően szervizünk alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségű Lenovo vagy más laptopok javítását, karbantartását is elvégezze. Előnyt jelenthet ez nagyobb parkkal rendelkező vállalatok, vagy karbantartást végző szolgáltatók számára.
 • Saját, felszerelt elektronikai laborunkban, szakszerűen orvosoljuk többek közt Lenovo laptopok hibáit.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

Miért érdemes megjavítani Lenovo számítógépét?

Mint korábban említettük, a Lenovo számítógépek megbízhatóságukról ismertek. A Technology Business Research.inc (TBR) tanulmánya megállapította, hogy a Lenovo munkaállomásos laptopok és PC-k javítási aránya lényegesen alacsonyabb volt, mint az iparág és a versenytársak átlaga a számítógép életciklusának első három évében.

A TBR azt is megállapította, hogy a Lenovo munkaállomás-ügyfeleinek 88%-a elégedett számítógépe minőségével és megbízhatóságával, és mindössze 3%-uk jelezte az elégedetlenséget.

A vásárlók 74%-a úgy vélte, hogy a Lenovo laptopok és számítógépek megbízhatóbbak, mint más márkák, és a vásárlók 91%-a újra vásárolna a Lenovo-tól a Lenovo számítógépek minősége és megbízhatósága miatt.

A meghibásodás fő pontjai a merevlemez-meghajtók, a számítógép ventilátorai és az alaplapok voltak. Ez a Lenovo megbízhatóságát bizonyítja, mivel a merevlemez-meghajtók és a számítógép ventilátorai olyan mozgó alkatrészek, amelyek a fizika törvényei miatt elkerülhetetlenül meghibásodnak.

Gyengéd, szeretetteljes törődéssel biztosak vagyunk abban, hogy megbízható Lenovo számítógépét/laptopját visszaállíthatjuk működőképes állapotába. A szilárdtestalapú meghajtók frissítését és a laptopventilátorok tisztítását is biztosítjuk, hogy kiküszöböljük a kulcsfontosságú meghibásodási pontokat.

Számítógépjavításra és informatikai szolgáltatásokra van szüksége ma?

A LaptopGuru Szerviz a legjobb választás minden informatikai igényéhez, otthoni és kisvállalkozások számára egyaránt. Az alábbi elérhetőségek valamelyikén keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot:

Egyszerűbb Lenovo laptop hibákat, notebook karbantartásokat szervizünkben orvosoljuk

milyen javításokat bízhatsz ránk?

 • Lenovo Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. Lenovo és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Lenovo laptopja nem kapcsol be.
 • Lenovo laptop javítása nem töltődik.
 • Merevlemezek cseréje Lenovo laptopokon és asztali PC számítógépeken.
 • Lenovo laptopja túl  lassú, és gyorsítani vagy javítani szeretné a teljesítményét.
 • Víruseltávolítás Lenovo laptopokon.
 • Akkumulátorcsere Lenovo laptopokhoz.
 • Burkolati elemek, Lenovo alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • Lenovo laptop billentyűzetek cseréje
 • Ha túl zajos. Ventilátor problémákkal küzdő Lenovo laptopokat.
 • Egyéb Lenovo alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD) cseréje
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – Lenovo laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)
 • Adatmentés és -helyreállítás.
Szerviz

Összetettebb, elektronikai jellegű Lenovo laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

Dell Laptop Javítás
 • Lenovo laptop alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl: hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása

Lenovo laptopok javítása néhány munkanapon belül vecsési laptopszervizünkben elkészül. Vállaljuk meghibásodott vagy sérült Lenovo laptopok javítását sok más márka mellett, cserélünk kijelzőt, borítást vagy billentyűzetet illetve más jellegű javításukat is végzünk.

A kisebb léptékű javítások a helyszínen megvárhatók; a nagyobbak pedig néhány munkanapon belül elkészülnek. Kizárólag minőségi alkatrészeket szerelünk be Lenovo készülékedbe.

Mind a használt szerszámok és eszközök, mind a beszerelendő alkatrészek tekintetében a minőségre törekszünk, ugyanis a készülékek hosszú élettartama tapasztalataink szerint csak ez esetben garantálható. Silány minőségű, szériahibás, bontott, olcsó alkatrészekkel nem foglalkozunk.

A vecsési laptopszervizünkben folyó munka minden ügyfél számára átlátható: a weblapunkon található fotók és videók segítségével te is megnézheted, pontosan mi fog történni nálunk szerelésre beadott Lenovo notebookoddal.

A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes Ha beadod hozzánk javításra Lenovo laptopodat, az első lépés mindig a készülék bevizsgálása: erre azért van szükség, hogy megállapíthassuk, meddig fog tartani és mennyibe fog kerülni a javítás. A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes, akár kéred később a javítást, akár nem.

Hozd el Lenovo laptopodat vecsési laptopszervizünkbe, és legfeljebb néhány munkanapon belül ismét használatba veheted tökéletesen működő készülékedet!

Lenovo laptopok és asztali számítógépek javítása

Szinte minden Lenovo  laptop modellel dolgoztunk a piacon. Bármilyen Lenovo laptopja vagy PC-je is van, valószínűleg már dolgoztunk azonos típuson szerelésre tervezett szerszámokkal (Ersa, Weller, Hakko, LeCroy, Bosch, Miyachi stb.) dolgozunk, hiszen tudjuk, hogy megbízható, profi munkát csak ezekkel tudunk végezni.
Néhány példa nálunk megfordult típusokból:

Lenovo Legion

Lenovo Legion sorozat

A Lenovo legnagyobb teljesítményű laptopjai. A legújabb hardverrel rendelkezik az erős igénybevételű alkalmazásokhoz.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga laptopok

Többfunkciós 2 az 1-ben számítógép tele szórakoztató funkciókkal, beleértve a 4K-s kijelzőket, az érintőképernyőt és a ceruzát.

Lenovo Ideapad Slim

Lenovo Ideapad Slim laptop

Vékony és könnyű, könnyen hordozható, belépő szintű laptop, nagy teljesítményű akkumulátor-üzemidővel. Alacsony költsége és megfizethetősége ideálissá teszi diákok és oktatási intézmények számára.

ThinkCentre

ThinkCentre asztali számítógép

A Lenovo munkaállomás-kínálata számos formában és feldolgozási teljesítményben érhető el, a teljes méretű ajánlatoktól a kompakt, apró darabokig, amelyek közvetlenül elférnek az asztalon.

Minden héten találkozunk Lenovo laptopokkal és számítógépekkel. Noha jól megépített számítógépekről van szó, néhány év elteltével előfordulhatnak, hogy meghibásodnak vagy szoftver frissítésre szorulnak.

Mennyibe kerül a Lenovo laptopom javítása?

Javítási költség

Ar

A laptop javítási ára az Ön Lenovo számítógépének típusától és a szükséges javításoktól függ. Minden problémára szabványosított árat alkalmazunk.

Nehezen tudja eldönteni, hogy megjavítsa-e Lenovo laptopját, vagy vegyen egy újat?
A bevizsgálás után ingyenes árajánlatot adunk. Így ezt követően igény esetén tanácsot adunk, hogy érdemes-e a Lenovo laptopját javítani. Üzletünkben megtekinthető kiváló állapotú használt és új laptopok is, amik közül akár választhat is.

A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes Ha beadod hozzánk javításra Lenovo laptopodat, az első lépés mindig a készülék bevizsgálása: erre azért van szükség, hogy megállapíthassuk, meddig fog tartani és mennyibe fog kerülni a javítás. A bevizsgálás nálunk mindig ingyenes, akár kéred később a javítást, akár nem.

Hozd el Lenovo laptopodat vecsési laptopszervizünkbe, és legfeljebb néhány munkanapon belül ismét használatba veheted tökéletesen működő készülékedet!

Mennyi ideig tart egy Lenovo laptop javítása

Juttassa el Lenovo laptopját üzletünkbe, pár percen belül felmérjük a probléma mértékét, és árajánlatot adunk. Kisebb javítási hibák a helyszínen megvárható.

A javítások átfutási ideje a probléma súlyosságától és az alkatrészek beszerezhetőségétől függően változik! A javítási folyamat felgyorsítása érdekében sok alkatrészt tartunk készleten. A Lenovo laptopokon a legtöbb javítást másnapra befejezzük. 

A kisebb léptékű javítások a helyszínen megvárhatók; a nagyobbak pedig néhány munkanapon belül elkészülnek. Kizárólag minőségi alkatrészeket szerelünk be Lenovo készülékedbe!

A billentyűzet cseréje, vízkár vagy egyéb bonyolult javítás min. 1-5 munkanapot vesz igénybe.

Árajánlatunk a befejezés becsült dátumát is tartalmazza. A javítás befejezése után azonnali értesítést kap e-mailben, SMS-ben vagy telefonos értesítésben.

Javítási idő

Ido

Meg tudod menteni az adatokat a Lenovo laptopomon?

Adatmentés

Adatmenes

Igen.

A Lenovo laptopokon kisebb hiba esetén is könnyen elvégezhető az adat-helyreállítási folyamat. Az Apple vagy a Microsoft laptopokhoz képest sokkal egyszerűbb az adatok helyreállítása a Lenovo laptopokról és asztali számítógépekről.

Még törött képernyő vagy billentyűzet esetén sem valószínű, hogy az adatok megsérülnek.

Viszont, ha Lenovo laptopjára kávé ömlött, előfordulhat, hogy a merevlemez megsérül, ami sokkal nehezebbé és költségesebbé teheti az adatok helyreállítását. Ezért javasoljuk mindenkinek az adatok rendszeres biztonsági mentését!

Az itt található adatmentési útmutatónk segítségével megtudhatja, hogy és hogyan miért érdemes biztonsági másolatot készíteni adatairól.

Milyen garanciákat vállal a javítási szolgáltatás?

 • 3 hónap (90 nap) garanciát adunk a munkára, plusz 3 hónap (90 nap) vagy 1 év garanciát az alkatrészekre minden javításkor.
 • 1 év garancia az új pótalkatrészekre, beleértve az új merevlemezeket, új RAM-ot, új akkumulátort, új képernyőt, stb…
 • A legtöbb Lenovo laptop a piacon széles körben elérhető szabványos alkatrészeket használ, és 1 év gyártói garanciával rendelkezik. 
 • A garancia nem terjed ki a véletlen károkra, mint például leejtés, folyadék kár érte a javítás után, vagy ha a számítógépet visszaküldtük és egy másik szakember javította.

Garancia

Garancia

Lenovo Laptop Szerviz Tapasztalatok

Lenovo laptopok esetén, a konzumer vonalon a burkolathibák elég gyakoriak. Főleg az alsó burkolatok sérülnek és a fedlapok. A zsanérok rögzítési pontján a burkolat álltalában gyakran gyenge, vastagabb lenn sokat segítene az erő elvezetésében, nyitásnál, csukásnál (b és g sorozat).

Burkolatok szétszerelésénél gyakran kiesnek a hűtő bordáinál található ventilátor rácsok a burkolatból. Ezek eleve eltörtnek de csak szétszerelésnél esnek ki.

A csavarok gyakran kilazulnak – ez is vezethet burkolathibákhoz, nem ritka, hogy 3-4 fordulatot is tudunk meg tekerni a csavarokon a szervizünkbe érkező laptopokon.

Szétszerelés közben is hullhatnak ki csavarok a helyükről (teljesen kilazultak)

Egyes típusoknál a zsanér mellett vezetik el a tápcsatlakozó, kijelző kábelét ami az esetek egy részében, sérült burkolatnál a zsanér el is nyírhatja őket.

Gyakori kérdések:

Ha maradt még kérdése, akkor kollégáink készséggel válaszolnak elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogasson el hozzánk és nézzen körül üzletünkben Vecsésen.

Üzletünk munkanapokon 09:00 és 17:00 között van nyitva Vecsés, Fő út 148. házszám alatt. 

További elérhetőségeinket itt találja.

Dell notebookok és netbookok bárminemű garancián túli javítását vállaljuk vecsési laptopszervizünkben. 

Nem dolgozunk garanciális számítógépeken, mivel így a garancia érvényét veszti! Kérjük, mielőtt igénybe venné Dell laptopjavítási szolgáltatásainkat, feltétlenül ellenőrizze, hogy Dell laptopján lejárt-e a garancia.

Bízunk saját szakértelmünkben, így bátran ki merjük jelenteni, hogy amit meg lehet javítani, azt mi megjavítjuk.

Ha pedig a tesztelés során az derül ki, hogy a Dell laptop problémája továbbra is fennáll, nem kérünk pénzt a munkánkért – azaz csak akkor kell fizetned, ha valóban sikerült elhárítanunk a problémát.

Hozd el hozzánk nem működő Dell laptopodat, és a komolyabb problémákat is orvosoljuk!

A legtöbb esetben Igen.

Csapatunk nem csak a Dell hardver-, hanem szoftverproblémáiban is tapasztalt.

Legfőbb tapasztaltunk:

 • E-mailek beállítása Microsoft Outlookban vagy Windows Mailben Telstra Bigpond, Optus, Gmail, Hotmail és más e-mail fiókokhoz.
 • Könyvelői programok, rendszerek beállítása, telepítése, adatmentése.
 • Nyomtatókat telepíthetünk, Internetet és hálózatot is konfigurálhatunk. Ezt azonban ott kell megtennie, ahol a nyomtató és a hálózat megtalálható.
 • Telepítések, szoftver beállítások, adatmentések.

Nem. Üzletünk munkanapokon 09:00 – 17:00 között tart nyitva.

Hívjon minket, vagy használja Háztól-házig szolgáltatásunkat. 

Ha egy másik ügyfelet szolgálnak ki, amikor Ön bejön, a várakozás általában rövid (néhány perc).

Messze laksz tőlünk, vagy előnyösebb, ha megtakarítjuk számodra az utazással járó idő/pénz veszteséget?

Nálunk erre is van lehetőség.

Csak töltsd ki a futárkérő megrendelőt és utána felvesszük veled a kapcsolatot.

Bővebb információt és a futármegrendelő űrlapot itt találja meg.